Tantrisch ritueel

Deze heilige massage wordt ingeleid door een tantrisch ritueel. Je zult je snel veilig en ontspannen voelen waardoor de energiekanalen in je lijf openen en je levensenergie kan stromen. Als je wilt kan de massage uitgebreid worden met een yoni massage (Yoni: in Tantra wordt het vrouwelijke geslacht zo genoemd), het is geheel aan jou de keus die je kan maken op basis van je gevoelens na een massage van 2 uur. De yoni massage zal dan ongeveer 1 uur duren waarbij het geheel 3 uur kan duren. Tijdens een eerste ritueel komen we wellicht bepaalde blokkades, spanningen of oude pijn tegen die we eventueel in meer op maat gemaakte rituelen kunnen helen en transformeren naar een goddelijke ervaring.

Een afspraak maken?


Ervaringen

Magische vingers, zeker het geld meer dan waard.
Anoniem, Capelle aan den IJsel


Bouwie heeft me iets laten voelen wat ik nog nooit eerder heb ervaren, heerlijk.
Marieke, Rotterdam


Door m'n verleden was ik zo opsloot geraakt, maar met veel angsten maakte ik de afspraak. Toen ik Bouwie ontmoete was het vertrouwen er gelijk ik voel me eindelijk weer vrouw.
Annette, Rotterdam

Ik ervaar de massages als helend en magisch. Ze hebben me meer bewust gemaakt van mijn vrouwelijke energie, mijn seksuele / levensenergie versterkt en me meer in contact gebracht met het goddelijke in mezelf.
(ex-liefdespartner), Goeree Overflakkee


In al mijn ervaring op het pad van de lichamelijke liefde heb ik, behalve de financiële energie uitwisseling, de aanraking van een man, nooit zo onvoorwaardelijk ervaren als in de beleving die ik had met Bouwie. Een diep geworteld trauma mocht naar de oppervlakte komen en kon daardoor aangeraakt en gezien worden. Een archetypisch patroon werd omgekeerd en eigenwaarde kreeg een boost. Behalve de lichamelijke sensatie duurt de psychische ervaring nog steeds in positieve zin en is het emotionele lichaam nog altijd in heling. Kortom; zeer warm aanbevolen.
Anna, Zuid Beijerland


Zelfs zonder de Yoni massage vond ik het al heel intiem en opwindend.
Angela, Schiedam


Ik dacht dat al dat ik heel wat had meegemaakt, maar de tantra massage begrijp ik pas wat openen voor het goddelijke betekend, een moment van pure verlchting.
Anoniem, Hendrik ido ambacht

Bouwie weet wat eren en beminnen is.
Anoniem, Hoeksche Waard